Kwaliteit en Service

Een belangrijk uitgangspunt van Promohouse! Vanaf het moment van een (product)idee of concept tot de realisatie van het uiteindelijke product of concept  denken wij voortdurend met je mee en checken we per fase of het product voldoet aan jouw wensen en eisen. Veel bedrijven, scholen en verenigingen adviseren wij op het vlak van corperate identity.  Dat varieert van het leveren van een balpen tot een speciaal gemaakte polo.

Promohouse levert naast de bestaande producten ook custom made premiums, bedrijfs- en promotiekleding, maatwerk in de meest exclusieve vorm.

Bij het bepalen van het ontwerp werken we veelal met een voorbeeldprint om jou daardoor een goede indruk te geven van het te leveren artikel. Na goedkeuring leveren we het product binnen de afgesproken levertijd, snel en vakkundig en altijd volgens de vooraf gestelde specificaties.

Bij Promohouse heb je altijd te maken met een vast, persoonlijk en vakkundig aanspreekpunt. Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen doen kunnen we net een stapje extra zetten om te zorgen voor een tevreden klant!