Kerstpakketten

 


Persoonlijke waardering. Dat is de kracht van een kerstpakket. Tenminste: als het goed gekozen is. Want niemand is standaard. En dat zijn onze pakketten ook niet.

We brengen u op ideeën...

Duurzaam, gezond, wellness en Hollands. Het zijn voorbeelden van thema’s waarmee we pakketsuggesties voor u hebben samengesteld. Pakketten die samenhang vertonen en die, als we samen aan de slag gaan, naadloos aansluiten bij uw boodschap.

...die u vervolgens hoogstpersoonlijk maakt

Natuurlijk kunt u onze suggestie kneden naar uw wensen. Liever rode dan witte kaarsen? Liever champagne dan wijn? Bedenkt u uw pakket het liefst van A tot Z zelf? Een gedeelte van het pakket naar een goed doel? Het kan allemaal. Of u nu vijf of vijfduizend pakketten wilt. En welk budget u ook heeft.

...in onze inspirerende showroom

Zien, voelen, ruiken. Dat kan in onze showroom. Zo ervaart u wat u uw personeel of relaties cadeau kunt doen. We adviseren u graag, maar u kunt ook rustig in uw eentje rondsnuffelen. Helemaal vrijblijvend. 

Eigen Webshop

Via een eigen cadeau webshop op internet is het ook mogelijk voor uw personeel of relaties om zelf te kiezen uit verschillende kerst- en/of wijnpakketten. Men heeft de keus uit verschillende kerstpakketten, wijnpakketten, rituals pakketten en een goed doel. Het hele bedrag of een gedeelte daarvan kan gedoneerd worden aan een door u vast te stellen goed doel. De manier van afleveren bepalen we in overleg.
Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kom dus gerust langs, wij zetten de koffie vast aan!

 

 


Online bladeren

Catalogus bekijken? Klik op de button hiernaast om te bladeren.
Online catalogus